Nya frön, nya gröna skott

Idag fick den röda löken och broccolin hamna i jorden. Chillin och persiljan fick flytta till större krukor...annars är det inte mycket som händer med mina odlingar för tillfället.. Väntar otåligt på att myntan och basilikan skall komma - drinkar och italiensk mat är ju liksom en del av sommaren, eh?! ;)Olika stadier av tillväxt! :) Först drivhuset och sen hamnar de i andra krukor.

Härligt att ha blivit en sådan nörd på ett område...det bästa är att det kommer att gå att äta resultatet! :D

Omplantering

Idag har jag planterat om de första små plantorna. Sicken fantastisk känsla det är att placera de små skotten i en ny stor kruka och veta att om några veckor/månader så kommer den krukan att vara för liten och det är dags att plantera om igen och kanske till och med plantera ut i nya fina trädgårdsland!

Allting har tagit sig förutom myntan och chilin som jag fortfarande väntar på... Jag misstänker att jag har planterat fröna en aning djupt, men de ska nog komma snart med en sådan glad sol som värmer hela dagarna. :)

Ny tillskottet i drivhuset blev purjolök och basilika..hade tänkt så lök och broccoli också men det fick inte plats mer så det får vänta till nästa omgång.

Det är för mörkt att ta bra kort nu, men imorgon ska jag fota så att ni får se mina framsteg i odlandet. För visst är ni väl lika nördiga som jag med att springa och titta på skotten flera gånger om dagen för att se om de har växt nåt sen förra gången.. ;)

RSS 2.0